Publicaties

Fundamental Value Indicator®-TOP50

De Fundamental Value Indicator®-TOP50 combineert de belangrijkste informatie van de Fundamental Value Indicator® uit de Bedrijfsdossiers en de Stijgingspotentieellijsten.

Sorteer de lijst op Stijgingspotentieel, Toekomstig winstpotentieel, Onder -overwaardering beurs, Relatieve fundamentele waarde, Fundamentele beoordeling, Dividendrendement of de positie op het Toekomstig koerskanaal®.

Als resultaat krijg je de 50 ondernemingen met het grootste potentieel. Gebruik deze handige tool om de interessantste Bedrijfsdossiers te kiezen.

De Fundamental Value Indicator®-TOP50 bevat volgende informatie:

Code Omschrijving Code Omschrijving
PIP Stijgingspotentieel op een termijn van 5 jaar CP Laatste koers
P5H Hoogste koers volgende 5 jaar CUOV Onder- overwaardering beurs
DIVY Dividendrendement BUY Koopwaardig onder
PE Koerswinstverhouding SEL Verkopen boven
PEG PEG-ratio RFV Relatieve fundamentele waarde
FPP Toekomstig winstpotentieel FR Fundamentele beoordeling
CFV Fundamentele waarde POSFPC Positie Toekomstig Koerskanaal®


De Fundamental Value Indicator®-TOP50 is beschikbaar voor gebruikers met een Full Pack-abonnement op de Bedrijfsdossiers en de Stijgingspotentieellijsten. Je raadpleegt het rapport via het menu 'producten' > 'bedrijfsdossiers' of 'producten' > 'stijgingspotentieellijst' op IRvalue.com.

Heb je alleen een abonnement op de Bedrijfsdossiers? Neem ook een abonnement op de Stijgingspotentieellijsten en we activeren je toegang tot de Fundamental Value Indicator®-TOP50.
Heb je alleen een abonnement op de Stijgingspotentieellijsten? Neem ook een abonnement op de Bedrijfsdossiers en we activeren je toegang tot de Fundamental Value Indicator®-TOP50.

Bekijk onze tarieven en hoe je bestelt

Fundamental Value Indicator-TOP50

FVITOP50130205002