Publicaties

De fundamenten om beurswinsten op te bouwen

Onmisbare informatie

Met de Bedrijfsdossiers op IRvalue.com worden ondernemingen een open boek waardoor je doelgerichter, met grotere winstkansen en minder risico in aandelen kunt beleggen op de beurs. De Bedrijfsdossiers bieden je onmisbare informatie om te winnen op de beurs.

Bedrijfsdossiers

Gratis voorbeelden

Bekijk de gratis voorbeelden van Bedrijfsdossiers op IRvalue.com.

Inhoud van de Bedrijfsdossiers

  • De belangrijkste kerngegevens van de jongste 10 jaar en de verwachtingen voor de volgende 3 jaar, zowel grafisch als in cijfers.
  • De dagelijks berekende onder- of overwaardering op de beurs van het aandeel. Je ziet op elk ogenblik hoeveel een aandeel te hoog of te laag noteert op de beurs.
  • De dagelijks bijgewerkte Fundamental Value Indicator®.
  • Het Toekomstig koerskanaal® aangepast aan de nieuwste bedrijfsgegevens.
  • De identificatiegegevens, zoals adres en notering.
  • Het profiel van het bedrijf, met onder andere activiteiten, historiek en/of links naar relevante informatie en nieuws.

Bedrijfsdossiers

 

Op de volgende pagina's kom je alles te weten over de verschillende onderdelen van de Bedrijfsdossiers. We bespreken elk tabblad afzonderlijk en je vindt gratis voorbeelden van enkele aandelen terug.

 

Praktisch

De ondernemingen die we bespreken in de Bedrijfsdossiers delen we op in selecties en regionale lijsten. Een overzicht van alle ondernemingen is ook beschikbaar.

Je vindt de Bedrijfsdossiers op IRvalue.com onder het menu 'producten'.

Bedrijfsdossiers